Plannen voor 2018 begin 2019


Plannen zijn er altijd, Moeder Natuur laat zich echter niet dwingen.29-09-2018

Fricke is uit logeren, paar weken terug werd ze krols en hebben we haar naar haar "lover" gebracht, waar we al bang voor waren gebeurde ook, de krolsheid ging over.
We hopen dat ze binnenkort wel krols wordt en gedekt kan worden.


29-11-2018

Fricke is weer krols geworden, toen ze uit logeren was ze erg timide en verlegen en was ze absoluut niet gelukkig. We hebben we dit keer haar "lover"" hierheen gehaald.
We weten niet of er een gelukte dekking heeft plaatsgevonden we zullen nog 3 weken geduld moeten hebben. We hopen rond de kerst zekerheid te hebben over een eventuele zwangerschap.

Tevens hebben we Mette naar haar " lover "gebracht. Omdat beiden niet ervaren zijn en er geen kittens komen met alleen wassen en kopjes geven aan elkaar, zijn we heel benieuwd of er daadwerkelijk een dekking in het geniep heeft plaatsgevonden.
Ook hier is het afwachten!


Ook Yora zal bij een volgende krolsheid naar haar "lover"gaan

12-12-2018

Mette is idd niet gedekt ze werd vandaag krols, goede raad was duur, gelukkig wordt haar lover morgen gebracht. Deze kater dekt normaal maar 1 keer tenzij hij een poes heel erg leuk vindt, nou dat was ook zo, Mette is op 14 december minimaal 3x gedekt.
Het tepelstaren kan beginnen. We hopen rond 6 januari te weten of ze zwanger is


10-01-2019

Fricke is heel overtuigend zwanger, Mette helaas niet.

Fricke is rond de 2e februari uitgeteld

  LINKS CONTACT