Fricke is bevallen
29-09-2018

Fricke is uit logeren, paar weken terug werd ze krols en hebben we haar naar haar "lover" gebracht, waar we al bang voor waren gebeurde ook, de krolsheid ging over.
We hopen dat ze binnenkort wel weer krols wordt en gedekt kan worden.


29-11-2018

Fricke is weer krols geworden, toen ze uit logeren was ze erg timide en verlegen en was ze absoluut niet gelukkig. We hebben we dit keer haar "lover"" hierheen gehaald.
We weten niet of er een gelukte dekking heeft plaatsgevonden we zullen nog 3 weken geduld moeten hebben. We hopen rond de kerst zekerheid te hebben over een eventuele zwangerschap.


22-12-2018

Fricke is overduidelijk zwanger, haar uitgesproken en toegenomen eetgedrag en het feit dat ze mooi rond werd verraden haar zwangerschap, ook een mooie rose tepel liet dat vorige week al zien.


10-01-2019

Echo heeft uitgewezen dat Fricke heel overtuigend zwanger is.
Fricke is rond de 2e februari uitgeteld


31-01-2019

Het zijn de laatste loodjes voor Fricke, ze is inmiddels erg dik, als ze s'avonds rustig ligt kan je de kittens zien bewegen. Binnenkort krijgt Fricke haar eigen pagina.

08-02-2019

Fricke was uitgerekend voor de 2e februari uitgaande van de laatste dekking is dat 63 dagen. Het was al gauw duidelijk dat dit niet de dag was waarop ze zou gaan bevallen, desalniettemin, ben ik s'avonds niet weggegaan. Wat een schier eindeloze tijd leek, was daadwerkelijk ook zo na 4 doorwaakte nachten, heeft Fricke in de nacht van 7 februari het leven geschonken aan 3 kittens, het is een black zilver tabby katertje met wit, een zwart (smoke?) meisje en een blauw met wit meisjes.
12-02-2019

De kittens groeien als kool, we voeren fricke ook ruim bij zodat ze goede groeizame melk produceert. Om de kittens goed aan mensenhanden te laten wennen en aan vervangende kittenmelk, voor als er wat is, krijgen ze 1 x daags een flesje wat er grif ingaat.


14-02-2019

onze dikbillen aka de ukjes, het u -nest, zijn vandaag 1 week oud, de oogjes gluren al en ze hebben hun geboortegewicht verdubbeld. Fricke is echt een supermama, die van tijd tot tijd wel even de beentjes strekt en zelfs een frisse neus haalt, maar bij de eerste gil van de ukkies weer bij haar babies staat en er warm tegenaan kruipt.
De ukkies zijn uitermate zoete en tevreden kinders, ze hebben volle buikjes een warm bed en mama lijkt wel slagroom te produceren.

20-02-2019

De Ukkies beginnen al echte kleine poesjes te worden en stappen echt al door hun kraamdoos, ze lijken het kruipstadium over te slaan. Ze groeien zeer voorspoedig op 1 dag na toen Fricke s 'avonds misselijk was en niet wilde eten de volgende waren ze niet gegroeid, gelukkig was Fricke de volgende dag weer goed opgeknapt en heeft ze extra veel en lekkerkrachtvoer gehad.
Morgen zijn de ukkies 2 weken behalve dat ze groot voor hun leeftijd zijn is ook hun ontwikkeling verder dan van deze leeftijd mag worden verwacht.
Meer foto's
  LINKS CONTACT