Nieuws en plannen 2023

Plannen zijn er altijd, Moeder Natuur laat zich echter niet dwingen.Het jaar loopt op z'n eind, hoog tijd om na te gaan denken over volgend jaar.
Er zijn in ieder geval 3 poezen de vanwege hun leeftijd gedekt moeten worden,
Dit zijn Uma, Vivicke en Wren. De katers die hiervoor in aanmerking komen zijn Aldu´n en Lamba.

20-12-2022

Inmiddels zijn alle poezen van de pil en zijn ook allemaal krols geweest, bij hun volgende krolsheid worden ze gedekt.

07-01-2023

De demonen van 2022 zijn verjaagd en de griepdemonen van 2023 zijn overwonnen.
Over tot de orde van de dag. Scarlet is op kerstavond gierend krols geworden haar beoogde lover keek eens naar haar en had zoiets van ja und.... Tja uiteindelijk hebben we voor Aldu´n gekozen die zich ijverig aan z'n taak kweet.

Inmiddels zijn ook Uma en Vivicke krols geweest, Lamba vond beide meisjes zeer interessant en heeft vol overgave "zijn" meisjes gedekt. Het tepelstaren kan beginnen.

14-01-2023

Het lijkt er voorzichtig op dat Scarlet wat voller aan het worden is, van de week gaan we voorzichtig naar haar tepels kijken.
Ook Wren is nu krols, samen met Lamba doet ze ernstig haar best om babies te maken.

16-01-2023

Tja een voorzichtige tepelcheck heeft ons vermoeden bevestigd Scarlet is zwanger en heeft haar eigen pagina.

22-01-2023

Uma laat ons geen buikje kijken maar gezien het feit dat ze on-umas knuffelig is denken we dat ze zwanger is. Uma heeft nu ook haar eigen pagina.

Van Vivicke zijn we niet zeker een week na haar dekking werd ze gillend krols, echter geen van de mannen wilde haar dekken, sterker nog ze deden snuf snuf en draaiden zich om. Het is afwachten een enkele keer gebeurt het wel eens dat een poes krols doet maar toch zwanger is.

11-02-2023
Afgelopen week hadden we al het idee dat Wren zwanger was, ze is meer gefocust op eten, uitermate knuffelig en slaapt redelijk veel. Vanmorgen dus een tepelcheck gedaan tja haar tepels waren dusdanig groot en zuurstok rose dat je er bijna kiespijn van krijgt. Kortom Wren is zwanger en krijgt haar eigen pagina Due date 17 maart.

23-02-2023
Het is duidelijk dat Vivicke niet zwanger is. Ze zal 1e helft mei opnieuw worden gedekt.

17-04-2023
Het zijn drukke weken geweest, enerzijds met de babies en anderzijds met het terughalen van 2 reeds geplaatste kittens en het opnieuw plaatsen van deze kittens. Omdat deze naar de VS gingen moest er een rabiŰs enting komen en op de dag voor vertrek een gezondheidsverklaring, daarnaast moest er nog het nodige papierwerk worden verzorgd. Inmiddels zijn de kittens per koerier in de VS aangekomen, dus over tot de orde van de dag.
Vivicke werd begin April gierend krlols en is door Lamba gedekt, we kunnen nu gaan tepelstaren. Ook Thyra werd met de pasen krols en is door Aldu´n gedekt. Ook voor haar is het nu wachten en tepelstaren om te zien of ze zwanger is.

29-04-2023
Vivicke is zwanger, eigenlijk dachten we dit al een tijdje, maar een tepelcheck bevestigd haar zwangerschap. Due dat is 8 juni. Vivicke krijgt haar eigen pagina.

14-05-2023
Tja omdat Thyra geen enkel teken van zwangerschap toonde zijn we ervan uit gegaan dat ze niet zwanger is. Nou dat is dus wel zo toen ik haar knuffelde voelde ik grote tepels, buikje gluren bevestigd dat ze zwanger is. due date 15 juni. Thyra krijgt haar eigen pagina.

31-05-2023
Omdat nu ook Thyra zwanger is betekend dit, dat dit het laatste nest van het jaar is. Marit zal verschuiven naar begin volgend jaar.

28-08-2023
Omdat nu ook Uma een nest heeft zijn er geen verdere plannen meer voor de rest van het jaar.

22-10-2023
Het jaar loopt op z'n eind, er zijn geen plannen voor de rest van dit jaar of voor 2024. Marit is inmiddels gesteriliseerd en de rest van de poezen hebben inmiddels vorig en dit jaar hun nest gehad.  LINKS CONTACT