Vicky's kittens
Als moeder natuur het toestaat hopen we in de 2e helft 2017 een nestje te krijgen van Vicky en Borre.

Mocht het lukken dan zijn dit de verwachte kleuren, indien Vicky verdunning draagt:
Katers

Zwart of Blauw
Met of zonder tabby
Met of zonder wit
Poezen

Zwart tortie
Blauw tortie
Met of zonder tabby
Met of zonder wit


11-06-2017

Omdat we geen kittens van Kayleigh krijgen gaat Vicky eerder van de pil af. Ze zal bij de eerstvolgende krolsheid gedekt gaan worden


09-10-2017

Tja plannen zijn plannen en moeder natuur laat zich niet dwingen.

Ons plannetje om Vicky babies te laten krijgen met Borre gaat niet werken, Borre vond die "rooie" schreeuwlelijk niet aantrekkelijk ondanks dat ze lekker rook. Vicky vond Borre absoluut niet interessant en ondanks dat er een kater aanwezig was bleef ze om een kater roepen. Hmm wat nu......

Tja onze eerste keus was eigenlijk Einar maar dan zijn de kleuren van de babies beperkt, mede vanwege zijn leeftijd zijn we naar Borre overgestapt, we zijn nu dus weer teruggevallen op onze eerste keus.

Vicky en Einar lieten er geen gras over groeien, na elkaar een kopje en likje te hebben gegeven, heeft Einar haar gedekt, de dekkingen volgde elkaar in rap tempo op.

Het lange tepelstaren kan beginnenDit zijn de mogelijk kleuren:

Katers

rood en rood zilver
crème en crème zilver
met of zonder wit
met of zonder tabby
Poezen

rood en rood zilver
crème en crème zilver
met of zonder wit
met of zonder tabby


21-11-2017

We weten het zeker Vicky is zwanger! Al enige tijd hadden we het vermoeden dat ze zwanger was, echter ze ging niet heel veel meer eten en ze groeide ook niet echt. De laatste week is ze gigantisch gegroeid en lijkt ze wel een watermeloen te hebben ingeslikt. Regelmatig gaat ze op haar rug liggen met haar pootjes omhoog om haar buik te showen!

05-12-2017

De laatste week is gelukkig voor Vicky ingegaan. Ze sleept zich min of meer door het huis en gaat met grote regelmaat uitgestrekt op de vloer liggen. s' Avonds als ze rustig ligt zien we de kittens kopje duikelen onder vacht. Ze is 1,5 kg aangekomen en we vermoeden dat het er minstens 5 zijn, we wachten het in spanning af.

09-12-2017

Oef de laatste loodjes zijn zwaar, Vicky is nu zo dik dat we bijna een rolschaats onder haar buik moeten monteren. Ze ligt dan ook geregeld op het kleed met haar buik omhoog om wat ruimte te krijgen. We hebben de indruk dat ze eerdaags gaat bevallen.

12-12-2017

Gisteren is Vicky bevallen van haar kittens , aangezien ze heel erg dik was en ik 6 bolletjes kon voelen gingen we ervan uit dat het een groot nest zou zijn. Vicky kwam aan het begin van de middag uit de keuken geschommeld. Ze ging op het kleed liggen, direct daarna zagen we een perswee. We hadden nog net tijd genoeg om haar in haar kraamdoos te leggen want nog geen minuut later werd de eerste geboren. De eerste drie kittens kwamen in een zeer rap tempo, binnen 25 minuten lagen er 3 ukkies,
no 1 rood effen met wit meisje,
no 2 rood zilver blotched of creme jongen met wit gezichtje,
no 3 rood zilver blotched meisjes.

Vicky vond het welletjes en laste een pauze van 5 kwartier in en heeft met smaak haar bordje natvoer verorberd.
no 4 is een crème mackerel jongetje,
no 5 is ook een crème spotted jongetje.

Vicky ging liggen slapen en haar buik voelde zacht aan, we gingen er dan ook vanuit dat ze leeg was. Een uur later hoorde we opeens een grom en was daar no 6 een rood blotched jongentje, omdat hij nog steeds aan z'n nageboorte vast zat heb ik hem zelf afgenaveld omdat het te lang duurde.
Ik schreef een aantal mensen het is een 6- ling. We hadden echter buiten de waard gerekend want bijna 2 uur later plopte no 7 eruit het is een rood spotted jongetje

18-12-2017

Helaas heeft ons laatste kind het niet gered, gelukkig gaat het met de rest goed.
Ze groeien gestaag en Vicky geeft nu gelukkig genoeg melk, de kittens krijgen daarnaast nog 3x een flesje, ze groeien hierdoor wat beter en we ontlasten moeders daarmee. Uiteraard wordt Vicky flink bijgevoerd met allemaal lekkere hoogwaardige hapjes, zodat ze niet teveel inteert. Inmiddels is één van de jonge poezen hulpmama geworden en poetst erop los.


22-12-2017
Foto's maken van de rode brigade is geen sinecure, toen we bij bij het eerste kitten een andere camera erbij wilde pakken ging hij zo erbarmelijk krijsen dat mama geflankeerd met hulpmama het kind kwamen terug halen.
Met enig kust en vliegwerk hebben we van alle kittens gauw een paar foto's gemaakt.
Hopelijk hebben we volgende week beter licht en iets meer tijd om foto's te maken.27-12-2017

De kittens waren maandag 2 weken ze groeien redelijk voorspoedig, nog steeds mbv 3x daags een flesje omdat mama niet genoeg melk heeft voor 6. De babies zijn uitermate gezellig als ze me horen beginnen ze als een nest jonge vogels te piepen en proberen al uit hun doos te klimmen. Ze stampen ook al door de doos heen en spelen met elkaar. De kerstdagen zijn voorbij en ook Vicky heeft ook haar deel van het vlees gehad, gisteren heeft ze struisvogel biefstuk gehad en vanmorgen hertenbiefstuk. We proberen haar zo hoogwaardig mogelijk te eten te geven, zodat ze niet teveel inteert en voedzame melk voor de babies produceert . Vandaag hebben we op een mooi kort zonnig moment snel wat foto's gemaakt. De kittens lopen nu en zijn zo snel dat we veel foto's moesten maken om een paar redelijke over te houden, ik heb ook hun geslacht vermeld in de foto.

03-01-2018

Afgelopen maandag waren de S-jes 3 weken ze lopen al goed en proberen al uit hun doos te klimmen. Na het flesje zitten ze zich genoeglijk op schoot te wassen en gaat hun motortje aan, we laten ze dan ook een kwartiertje over de vloer scharrelen. Als ik niet snel genoeg met hun flesje ben beginnen ze op m'n vingers te kluiven, inmiddels zijn ook hun tandjes aan het doorkomen. eind van de week zal ik voorzichtig proberen of ze al vlees lusten. Hun kraamdoos is vervangen door een doos met een lage zijkant zodat ze in en uit kunnen lopen en ze meer bewegingsruimte hebben, het wordt dan ook tijd om een kattenbakje erbij te zetten.

Ze hebben inmiddels ook namen:

Scarlet Rood Smoke met wit poes

Senna Rood zilver tabby Mackerel met wit kater

Stine Rood zilver tabby blotched poes

Spot Rood zilver tabby blotched met wit kater

Storm Rood zilver tabby mackerel met wit kater

Sture Rood Tabby blotched kater

09-01-2018

De s-jes waren gisteren 4 weken en al echte kleine poesjes ipv overmaatse hamsters. Afgelopen zaterdag heb ik ze wat vlees laten proeven en van een melkpapje met Feline A/D, alles ging er grif in. We zijn hiermee wat aan de vroege kant begonnen omdat ze geen flesje meer wilde drinken. Gisteren zijn ze ook zelf van het schoteltje gaan eten, dit gaat nog niet altijd super gecontroleerd en sommige hebben hun poten gedoopt in het eten of zijn er dwars doorheen gelopen. Je kan je wel voorstellen wat een puinhoop dit geeft! Dus elke keer even een lapje met wat sop over de vloer. Ook de moeders zijn nu druk aan het poetsen, sinds een week vindt Gimli dat dit ook haar kittens zijn, hoewel ze nog moet bevallen, in het begin hebben we haar nog weg gehaald omdat ze bij haar wilde drinken, nu is dat veel minder en laten we haar lekker meemoederen.

15-01-2018

Vanmorgen is Gimli bevallen, de kittens waren helemaal verbouwereerd toe ik ze uit de doos haalde. Omdat Gimli flink van streek was toen het eerste kitten geboren werd schoten ze alle kanten op, Inmiddels vinden ze het allemaal reuze interessant. Afgelopen week zijn ze praktisch volledig op vast voer over, in het begin moesten eerst overal van proeven voordat ze gingen eten de laatste paar dagen vallen ze erop aan, de gekookte kip het rauwe vlees en de vis vinden ze superlekker, over een blikje moet nog wel worden nagedacht. Doordat ze nu eten hebben ze ook vaste ontlasting en gaan ze nu alweer een week zelf op de bak, het verbaast me elke keer weer hoe snel kleine poesjes zindelijk worden.

22-01-2018

De rode brigade heeft van de week bezoek gehad, dit vonden ze reuze gezellig. Er zijn inmiddels 2 kittens gereserveerd en op 2 is een optie. Ben benieuwd of hun toekomstig personeel ook daadwerkelijk het geopteerde katje reserveert.

Ze hebben nu ook de klimpaal ontdekt en klimmen met gemak naar boven, ik vind het nog steeds niks en probeer niet te hysterisch te reageren, poezen zijn nu eenmaal gemaakt om te klimmen. Ondanks dat ze van tijd tot tijd rond stuiteren zijn ze goed gegroeid, blik voer, behalve Carny Ocean, vinden ze nog steeds niks. Ze zijn gek op vers vlees, ik heb inmiddels ze al diverse smaken van Barf laten eten, waarbij ze eigenlijk tot dusver alles wel lekker vonden.

29-01-2018

De rode brigade is vandaag 7 weken, de geïnteresseerde voor Senna is gisteren wezen kijken en heeft besloten om hem niet te reserveren omdat hij geen klik met hem heeft. Senna is dus bij deze weer beschikbaar.

De kittens groeien goed en liggen nu regelmatig bovenin de klimpaal te slapen of op de kooi tegen hun moeder aan. Het verschil in grootte tussen de poezen en de katers is nu goed te zien er zit nu al ruim een ons tussen, de jongens zijn nu rond 1kg, de meiden zijn rond de 9 ons. Het is zo geweldig leuk om ze te zien rondstuiteren met elkaar, s' avonds lopen ze regelmatig in de kamer rond en als ze gaan rennen doet Vicky regelmatig met ze mee. Het is zo geweldig gezicht om ze te zien stoeien en hoe ze naar elkaar een dreigende houding aannemen, staart dik, kromme rug en zijwaarts springen.We lachen ons helemaal rot, het is zo'n genot om deze blije peuters in het rond te zien rennen.

05-02-2018

Vandaag is de rode brigade 8 weken, met grote regelmaat rennen ze door de kamer en moet je donders uitkijken dat je niet op ze staat of over ze struikelt. Inmiddels weten ze dat het voer uit de keuken komt en staan ze achter me te miauwen en klimmen in m'n benen om te kijken op het aanrecht. Gisteren is er kitten bezoek geweest, die helemaal verliefd waren op de rode brigade en de beschikbare jongens in het bijzonder. Ze hebben voor Senna en Sture gekozen, mede omdat ze zo verschillend zijn. Voor Spot zoeken we nog een liefdevol huis.

12-02-2018

Vandaag zijn de S-jes 9 weken en zouden ze geënt moeten worden, helaas hebben een paar kittens, die tot dusver voorbeeldig gegroeid zijn, een virusje opgelopen en mogen dus niet geënt worden.

15-02-2018

Inmiddels zijn bijna alle kittens weer opgeknapt en bij de laatste moeten de laatste restjes eruit. Gelukkig eten ze allemaal weer goed en lagen ze "dik" voor op schema, volgende week gaan we ze laten enten. Het is dan veilig om dat te laten doen, met enten introduceer je immers virusjes waardoor ze weerstand opbouwen, echter als ze al wat onder de leden hebben moet je ze niet verder belasten dan nodig is.

19-02-2018

De s-jes zijn vandaag 10 weken, ze zijn gelukkig allemaal goed opgeknapt. Vanmorgen hebben ze zowaar genoten van hun blikjes, waarna ze in de tuin hebben gedonderjaagd. Ze zijn nu ook heel gezellig met hun kleine "broertjes en zusjes" aan het spelen het is een genot om naar ze te kijken.

27-02-2018

Afgelopen woensdag zijn de S-jes geënt, blij verrast waren we met hun gewichten die ruim boven schema liggen ondanks het opgelopen virusje. Echter op vrijdag kreeg 1 van de kittens toch een ent-reactie En hebben er twee ten gevolge van de enting een waterig oogje. Ze eten gelukkig goed, gisteren waren ze 11 weken en hadden we een "weegmomentje" ze waren sinds woensdag tussen de 150 en 200 gram aangekomen op het kitten met de ent-reactie na, we zijn hier erg blij mee. Doordat ze later geënt zijn gaan ze helaas ook later verhuizen.

Inmiddels maken de kittens ook de tuin onveilig wel nog onder ons toeziende oog, echter ze zijn zo snel dat voordat we er erg in hadden er al een paar de boom in waren geklommen, grr tja boskatten, ik blijf het wel eng vinden! Ze vinden het een genot om ondanks de kou keihard door de tuin te scheuren. We liggen met enige regelmaat dubbel van het lachen om de capriolen van de kittens.

05-03-2018

De rode brigade is nu 12 weken, en gezond en wel! De laatste virusjes ten gevolge van de ent reactie zijn overwonnen en ze eten als dijkers! De tuin is inmiddels hun speelparadijs zeker nu het niet meer zo koud is, vorige week zijn ze een paar dagen niet naar buiten geweest vanwege de siberische kou.

12-03-2018

De laatste weken van de rode brigade zijn ingegaan ze zijn goed gezond en lekker gegroeid. Ze eten dan ook alles waren ze eerst wat sceptisch tov blik inmiddels vinden ze het heerlijk. Woensdag krijgen ze hun 2e enting en worden ze gechipt, de eerste gaan het weekend van de 24e naar hun nieuwe butlers, mits ze geen ent reactie krijgen.

19-03-2018

Afgelopen woensdag heeft de rode brigade hun 2e enting gekregen en zijn ze gechipt, Stine heeft ook nog haar Rabiës enting gekregen. Ze hebben gelukkig weinig last van hun enting gehad, sommige zijn een dagje hummelig geweest maar erger dan dat is het niet. Vandaag zijn ze 14 weken en is hun laatste week thuis ingegaan, we proberen met volle teugen nog te genieten van onze stuiterballen. We zijn erg blij dat we weer zeer liefhebbende butlers hebben gevonden, maar zullen met pijn in ons hart afscheid nemen!


Meer foto's
Gimli's kittens

Gimli heeft bij Oskar gelogeerd21-11-2017

Onze mooie grote knuffelkont werd geheel onverwachts en tamelijk ongelegen krols, 2 dagen voor onze vakantie, tja snel overlegd met Ankie de eigenaar van Oskar.
We besloten dat Gimli wel uit logeren mocht tijdens onze vakantie.

De volgende dag hebben we haar gebracht en daags na de vakantie weer opgehaald.
Omdat Gimli geen dekschreeuw geeft weet Ankie niet of ze gedekt is, gezien de plukken haar van Gimli op de grond denken we van wel.

Lieve Ankie hartelijk dank dat je deze dekking hebt mogelijk gemaakt.

We hopen over 3 weken te weten of ze zwanger is.

12-12-2017

Vorige week zagen we een zacht rose tepel en hadden wij de hoop dat Gimli zwanger zou zijn. Afgelopen weekend lag ze aan mijn voeten op het kleed, op het moment dat ze zich op haar rug rolde kwam er een rode tepel te voorschijn, yes ze is zwanger. Omdat beide ouders verdunning dragen zijn dit de,

Mogelijke kleuren:
Katers

Rood of rood tabby
Creme of creme tabby
Zwart of zwart tabby
Blauw of blauw tabby
Poezen

Rood of rood tabby
Creme of creme tabby
Tortie of tortie tabby
Blauw tortie of tortie tabby

Alle combinaties met of zonder wit

27-12-2017

Gimli heeft overal trek en is overduidelijk zwanger ze wordt regelmatig samen met Vicky bij gevoed, Gelukkig heb ik lekker vlees in huis en smult ze van de struisvogel en hertenbiefstuk, ook een natvoertje gaat er goed in.

03-01-2018

Gimli begint nu wat te schommelen en heeft duidelijke zadeltasjes, van tijd tot tijd is ze te vinden bij de kittens van Vicky. Omdat die ook bij haar willen drinken halen we haar regelmatig weg. Verder poetst en moedert ze over de s-jes.

09-01-2018

Het zijn de laatste loodjes voor Gimli, zeer regelmatig ligt ze met haar buik omhoog om haar buik wat te ontlasten. De kittens zijn aan het indalen en Gimli's buik veranderd van vorm, we maken ons op voor wat doorwaakte nachten en hebben snel klaar eten voor ons zelf gehaald. Gimli is uitgerekend rond de 12e

15-01-2018

Woensdagavond werd Gimli wat onrustig en had ze van tijd tot tijd "harde buiken" Donderdag was ze al rustiger en het lijkt erop dat ze een plaats gevonden heeft voor haar kittens. In de tussentijd moedert ze nog steeds over de s-jes, die helaas ook bij haar drinken, ik haal de kittens dan ook regelmatig weg en zet ze bij Vicky neer.

Na 5 doorwaakte nachten, is Gimli vanmorgen bevallen, vanaf gisteren probeerde ze overal in te kruipen en onder te duiken op zoek naar een goede nestplaats. Dit tot ieders frustratie, vanmorgen was ze zo in paniek, toen de eerste zich aankondigde, dat het eerste kind op de vloer geboren is.
Gimli gaf een enorme grom en vrat en lebberde de nageboorte direct op. Ik heb gelijk het kind opgepakt en droog gewreven, omdat het aardig aan het snotteren was van het vruchtwater heb ik z'n neus uitgezogen en hem flink uitgeschud totdat hij schreeuwde.
Vervolgens heb ik hem in de dichtstbijzijnde doos gelegd en Gimli erbij gezet. Ik moest hiervoor wel een gezonde dosis overredingskracht gebruiken.
Precies op tijd werd ze rustiger en accepteerde ze de doos en ging ze liggen want enkele minuten erna kwam de 2e. No 3 kwam een half uur later.

Gimli nam wat pauze en aan haar harde buik te voelen was ze nog niet leeg. Ik heb gauw een bakje kittenmelk voor haar gemaakt met wat druivensuiker. Drie kwartier later kwam no 4 enkele minuten erna kwam ook no 5.
Met moeder en babies gaat het goed, we laten ze vandaag nog maar even met rust. Voor zover we kunnen zien zijn het 3 katers en 2 poesjes
no 1 is een zwart katertje,
no 2 en 3 zwart met witte katertjes
no 4 is een tortie poesje en
no 5 is een rood tabby mackerel poesjes.
23-01-2018

De babies van Gimli doen het geweldig, ik heb nog geprobeerd om ze te flessen , maar ze weigeren categorisch mijn flesje. Gimli lijkt slagroom te geven, de babies zijn de eerste dagen dan ook minimaal 20gram per dag gegroeid. Op het moment gaat het wat minder hard. Gisteren waren de t-tjes 1 week en zijn ze ruim een ons aangekomen . Mede doordat de kittens van Vicky het oh zo gezellig bij Gimli vinden en de slok melk ze nog steeds goed smaakt doe ik nu geregeld de kraamkooi een paar uur dicht, zodat de babies genoeg melk krijgen.

30-01-2018

De T-tjes beginnen al echte poesjes te worden ze zitten rechtop en lopen door hun doos heen. Afgelopen week zijn alle oogjes open gegaan en kijken ze nu parmantig met hun kraaloogjes de wijde wereld in. Ze zijn ook best wel snel en met foto's maken is het niet altijd even makkelijk om ze er goed op te krijgen, het zijn echte draaikonten, ze lopen van links naar rechts over het kussen en doen uiteraard niet datgene wat je op de foto wilt. Op de foto's zijn ze 10 dagen oud.

02-02-2018

De kittens hebben vandaag hun naam gekregen, deze hadden we vorige week al uitgezocht. We hebben geprobeerd om ze een naam te geven die bij hun past.

Thor is het zwart katertje
Thorsten is het zwart met beetje wit katertje
Truls is zwart met veel wit katertje
Thyra is zwart tortie poesje
Tess is rood tabby mackerel poesje

Gisteren hebben we nieuw foto's gemaakt en op de site gezet

05-02-2018

De T-tjes groeien als kool en als ze op hun achterpoten staan komen ze al boven de rand van hun kraamdoos uit. Hoog tijd om leefgebied te vergroten, dit betekent een nieuwe doos en de "glijbaan "weer in stelling brengen zodat ze in de study kunnen rondrennen.

12-02-2018

Het rondrennen viel in eerste instantie wel mee , de eerste stapjes zijn voorzichtig gezet nadat ze uit de kooi klommen. Thor onze zwarte jongen was als eerste de doos uit en liep ook als eerste in de study, de rest volgde aarzelend. Inmiddels rennen ze met hun kenmerkende babywaggel in het rond. Ze zijn vandaag 4 weken en goed op gewicht de jongens wat groter dan de meisjes.

15-02-2018

Vorige week heb ik ze voorzichtig van het vlees laten proeven, inmiddels hebben ze de smaak te pakken en eten ze 2x per dag een kleine vleesmaaltijd waarbij Thor, Thyra en Truls zich niet onbetuigd laten Thorsten en Tess moeten eerst een hapje in hun mond gestopt worden, waarna ze wel wat uit de hand eten. Ze vinden echter mamamelk veel lekkerder en ze groeien er nog zeer goed op.

17-02-2018

Vanmorgen hebben de babies lekker gekookte kip gegeten, ze eten hier bijna letterlijk m'n vingers erbij op. De T-tjes zijn nu ook zindelijk in de afgelopen week hebben we al baby poepjes en piesjes gevonden op de kattenbak.

Vandaag hebben we het eerste bezoek voor de babies gehad, Thorsten die geopteerd was door Elke is bij deze gereserveerd.

19-02-2018

De T-tjes zijn vandaag 5 weken, maar erg voorlijk voor hun leeftijd. Regelmatig ben ik ze kwijt en liggen ze in het huisje van de klimpaal. Ze kunnen heel goed klimmen en ik verbaas me erover hoe ze dit huisje al enige dagen geleden hebben ontdekt. Vanmorgen hebben ze allemaal genoten van een bordje met blikvoer, Tess was wat aarzelend maar heeft toch wat van mijn vinger gehapt.

27-02-2018

Inmiddels eten alle kittens volop van wat ik ze voor zet, ze hebben wel zo hun voorkeuren, tja ook al vroeg, wat ze wel allemaal lekker vinden is hun barf en de blikjes gourmet gold mousse. Ze krijgen dan ook elke dag barf omdat ze hier goed op groeien en goed voor de darmen is. Gekookte kippenbouten die ik met vel en bouillon tot een prutje maal gaan er ook erg goed in, daar hoefde ik, net als bij vorige nesten, niks aan uit te leggen dat is bord neerzetten en happen!

Ook de babies hadden gisteren hun "weegmoment" ook zij waren voor hun 6 weken flink aan de maat.

05-03-2018

Onze lieve T-tjes zijn nu 7 weken, ze groeien voorspoedig en lusten dan ook alles wat ik ze voorzet. Regelmatig rennen ze als zotten door de kamer, ze kunnen het ook zeer goed vinden met de grote kittens en met enige regelmaat liggen ze allemaal als een grote kluwen, innig met elkaar verstrengeld op de kraamkooi .

12-03-2018

Onze T-tjes hebben gisteren bezoek gehad, één van de kleine poezenvriendjes heeft daarbij een mensenvriendje uitgezocht. Het was hartverwarmend om de klik tussen mens en dier te zien. Vandaag zijn de T-tjes 8 weken, ook zij worden woensdag geënt dit is iets vroeger dan normaal, maar we willen niet het risico lopen dat ze door de enting van de rode brigade teveel virus meepakken waardoor ze volgende week niet geënt kunnen worden, de mama immuniteit is op deze leeftijd immers al aan het afnemen.

19-03-2018

Vorige week woensdag zijn de T-tjes samen met de rode brigade geënt, ze zijn ook helemaal nagekeken en gezond bevonden. Gelukkig hebben ze tot dusver weinig last gehad van hun enting, ze zijn allemaal wel een dagje wat hummelig geweest, waarbij ze geen trek hadden om te eten, gelukkig is dat binnen een dag weer weg. Het is een gezellig 5-tal die heerlijk op schoot komt knuffelen, maar die ook in navolging van de rode brigade flink kan apenkooien door het huis heen!

27-03-2018

De T-tjes waren gisteren 10 weken en oh wat groeien ze hard! ze zijn niet alleen groot maar beginnen nu echte poesjes te worden, ondanks hun dikke babybillen. Ze ontwikkelen zich uitstekend mede doordat ze het goede, of slechte, voorbeeld van de rode brigade krijgen. Het is nu een stuk rustiger in huis omdat de rode jongens inmiddels zijn verhuisd. Afgelopen week zijn ook de laatste T-tjes gereserveerd.

03-04-2018

Gisteren waren de T-tjes 11 weken, het zijn grote energieke peuters die werkelijk een schier onuitputtelijke energie lijken te hebben. Ondanks dat ze de hele dag rennen en vliegen komen ze nog steeds zo'n 2 ons per week aan gezien hun poten denken we dat ze alle "grote genen" van pappa en mama geërft hebben. Alleen hun dikke baby billen en hun nog wat korte staartje verraadt hun leeftijd.

10-04-2018

De kittens zijn nu volledig gevaccineerd en Thor en Thorsten hebben gisteren hun Rabiës enting gekregen. De laatste week als volledig nest is nu ingegaan. We zijn trots op onze mooie kinders en blij dat ze zo goed uitgegroeid zijn, ook zijn we zeer gelukkig met hun gezellige en lieve karakter. We zullen onze knuffelkonten gaan missen.

07-05-2018

Afgelopen week zijn Thorsten en Thor verhuisd, ook Tess is van het weekend naar haar nieuwe butlers vertrokken, het is stil in huis zonder ze! We zijn echter heel blij dat ze lief nieuw personeel hebben. Lieverds het gaat jullie goed!


Meer foto's
  LINKS CONTACT