Fredi av Froskeland

NFO ns 09á 23


Fredi is een zwart zilveren jongen met wit die geheel onverwacht is verwekt door Donar, op dat momentázelf nog maar 6 maanden,ábij Wendy av Froskeland. Het is een Super knuffel kat maar ook een echte Houdini!

Hij heeft goede botten en een prachtige kop met zeer expressieve ogen.

Hij is als volgt getest:

Fiv/Felv: Negatief 21-10-2013

HCM/PKD: Normaal
GSD IV: N/N
PKDef: N/N


Fredi heeft een hartruisje dit is een aantal jaren terug bij een enting ontdekt, omdat hij op de nominatie stond om gescand te worden mbv echo, hebben we daar gelijk een afspraak voor gemaakt, de hartwaardes lagen onder de norm voor HCM maar vanwege zn ruisje heeft hij van de radioloog het stempel HCM mild gekregen. Zn nieren zijn gescand voor PKD en CIN en zijn okay.

Recent onderzoek bij de cardioloog bracht naar voren dat 1 van de hartklepjes te lang is waardoor deze niet stotend sluiten maar over elkaar heen, bij grote opwinding of inspanning waar bij zn hartslag boven de 180 komt is deze ruis te horen, hieronder niet.
Zijn waardes aangaande de wanddikte zijn gewoon goed de verwachting is ook dat deze niet slechter zullen worden, Fredi heeft dus geen HCM.
Meer foto's
Borre av Froskeland
NFO n 22

á

Borre is een brown tabby katertje van Pernile en Bjork. Hij is een echte liefhebber van aandacht en knuffelen. Als kind was alles meer interessant dan eten, zijn nestgenoten zijn dan ook veel groter, hij heeft echter goede genen en een goede "boning" hij vererft deze Bjorká"boning"áook.

Meer foto`s vanázijn nest: www.flickr.com

Hij is als volgt getest:

Fiv/Felv: Negatief 21-10-2013

HCM/PKD: Normaal
GSD IV: N/N
PKDef: N/N

á

HCM/PKD/CIN scanánormaal 01-11-2013


Meer foto's
Jari av Froskeland
NFO ns 09


Jari is een zeer lieve grote knuffel. Hij is Black Smoke met wit en zoon van Cassey en Harald hij heeft het zachte karakter van zijn moeder.
Inmiddels is Jari redelijk uitgegroeid en heeft hij een goede "boning" hij zal nog wel verder uitzwaren ondanks dat hij al bijna 6 kg is.

Jari is Pkdef en GSD4 vrij getest

GSD IV: N/N
PKDef: N/N

Felv/Fiv negatief 26-02-2018Meer foto's
Leiff Odynson av Froskeland
NFO as 24

is wellicht ons laatste cadeautje van Odyn.


Leiff is net als zijn vader Blauw Zilver en al een best grote jongen, hopelijk wordt hij nog een slagje groter en moet hij zeker de komende 3 jaar nog uitzwaren.
Wat nog veel belangrijker is, is dat het een hele mooie, lieve jongen is met een fantastisch karakter.
Liefje zoals wij hem noemen is inmiddels een grote Leiff en > 6kg in zomerstand

Leiff is Pkdef en GSD4 vrij getest


GSD IV: N/N
PKDef: N/N

HCM/PKD/CIN scan volgt
Meer foto's
Niels av Froskeland
NFO as 22

Niels is de zoon van A´sha en Leiff, beide hebben hun uitstekende boning doorgegeven aan Niels. Omdat dit A´sha's laatste nest is blijft Niels in de catterry.

Niels is een prachtige jongen met een geweldig karakter, zijn
"motortje" gaat al aan als je alleen maar naar hem kijkt. Hij is nu ruim 5 maanden en inmiddels 3,6 kg, de verwachting is dat zijn gewicht gezien zijn achtergrond misschien wel gaat verdubbelen.
Niels is inmiddels met 1,5 jaar > 5kg

Niels is getest en vrij van Pkdef en GSD4

GSD IV: N/N
PKDef: N/N

Felv/Fiv negatief 26-02-2018

HCM en Pkd/cin volgen nog


Meer foto's
  LINKS CONTACT