Plannen 2022

Plannen zijn er altijd, Moeder Natuur laat zich echter niet dwingen.


We hebben 2021 weer achter ons gelaten, het was een toch wel hectisch jaar waar gelukkig nog een gouden randje omheen zat. We blikken vast vooruit en hopen dat 2022 wat soepeler mag verlopen.


Dit zijn de plannen voor 2022, als moeder natuur het toestaat :

Tess, logeert nog steeds hier door omstandigheden ze zal tzt gedekt worden door een nog nader te bepalen kater. Tess is inmiddels al een tijdje van de pil, het wachten is nu dat ze goed krols wordt.

We hoopten eind 2021, misschien begin volgend jaar ook nog steeds op een mooi nest van: Vicky en Niels dit is dezelfde combinatie als van het v-nest uit 2019. Het is wel duidelijk dat we nu moeten gaan kijken naar 1e helft 2022.
Ook Marit is van de pil af.


06-12-2021
Marit is ernstig krols, morgen gaan we Lamba erbij zetten, morgen wordt hij ook voor de zekerheid gesnapt voor Felv/fiv.
Ook Vicky is krols geweest, maar omdat die bij de tandarts is geweest en nog medicijnen heeft, wachten we tot een volgende krolsheid met haar te laten dekken.

08-12-2021
Lamba heeft Marit iig 1x gedekt, gisteren. Vandaag heeft hij de hele middag nijvere pogingen gedaan, maar heeft hij moeite om het juiste gaatje te vinden. We gaan het vanavond nogmaals proberen. Verdere pogingen zijn voor zover we gezien hebben niet gelukt. We wachten in spanning af rond de jaarwisseling is het tepeltjes dag en kunnen we meer vertellen.

02-02-2022
Ondanks dat alle tekenen erop wezen dat Marit zwanger was kwam ze na 4 weken niet meer aan. Half januari geloofde ik er al niet meer in. Nou dat klopt helaas, Marit is van de week gierend en gillend krols geworden. Ze zal bij een volgende krolsheid gedekt worden hopelijk nu wel met succes.

10-02-2022
Vicky is 2 weken terug weer bij de tandarts geweest, ze begint langzaam op te knappen, maar ik vind het te vroeg om haar te laten dekken.

24-02-2022
Ondanks dat Vicky niet op volle oorlogsterkte is , hebben we haar laten dekken omdat ze om de week krols is, waar ze zichtbaar van inteert. Het tepelstaren kan beginnen.

09-03-2022
Marit werd eind vorige week gierend krols, in tegenstelling tot vorig jaar ging ze er nu voor zitten en was Lamba ook in een mum van tijd klaar, waarop Marit uitgebreid heeft liggen rollen. We hopen dat we rond eind maart wat kunnen zien.

26-03-2022
Vicky is zwanger en krijgt haar eigen pagina.

31-03-2022
Met enige voor- en omzichtigheid en wat hulp van Dick heb ik gisteren naar Marit's buikje gekeken. Vorige week voelde ik haar tepels al uitsteken, het was nu goed te zien dat ze zuurstok rose en groot zijn. Kortom Marit is zwanger en krijgt haar eigen pagina.

25-04-2022
Inmiddels durven we nu te vertellen dat ook Yora zwanger is, in de afgelopen jaren hebben we diverse pogingen gedaan, die vanwege corona, nogal wat voeten in de aarde
hadden. Yora is introvert en niet makkelijk benaderbaar voor vreemden. Daarnaast "had ze niks" met kittens. Echter bij de babies van Thyra was ze niet weg te slaan en heeft ze wekenlang mee gemoederd. Het leek er dus op dat haar hormonen nu wel stabiel zijn. Wij hebben haar zodra ze krols werd, als ultieme poging laten dekken. Yora krijgt haar eigen pagina.

10-05-2022
Bluey heeft vorig jaar een beginnende baarmoeder ontsteking gehad omdat ze de pil heeft gekregen terwijl ze in het begin van haar oestrus was. Ze is hiervoor behandeld maar dat houdt in dat ze bij de eerstvolgende krolsheid gedekt moest worden. Dit is ook gebeurd en Bluey is zwanger due date 18 mei, ze heeft nu haar eigen pagina.

11-05-2022
Dit houdt feitelijk in dat we voor 2022 geen verdere nestjes op de planning hebben staan.....  LINKS CONTACT