Nieuws en plannen 2024


12-12-2023
Het is weer de tijd van het jaar om terug te blikken.
Het is een druk jaar geweest met heel veel verschrikkelijke leuke kittens! Die allemaal een fantastisch leuke blikopener hebben gevonden, waar we heel dankbaar voor zijn.
Op de valreep zijn we afgelopen weekend op kattenshow geweest waarbij toch wel een beetje onverwacht onze oude Kayleigh, ruim 10 jaar, best in show werd en het aflegde tegen een groot Europees kampioen voor de best of best.
Er zijn voor het nieuwe jaar nog geen plannen.

06-01-2024
Waarschijnlijk gaan onze mooie F-jes eind van het jaar moeder worden, voorlopig maken ze met Liev het huis nog onveilig met tikkertje doen en stoeien.

12-03-2024
Inmiddels beginnen de plannen wat meer gestalte te gaan krijgen, van de zomer gaan Fryda en Frigga van de pil, we hopen dan in september kleine bospluizen te mogen verwelkomen. Ze zullen beide door Lamba gedekt worden
Dit zijn de te verwachte kleuren met Frigga:
Katers

Rood *
Creme *
Zwart Smoke
Zwart*
Poezen

Zwart tortie*
Blauw tortie*
Zwart Smoke
Zwart *
*Crème en blauw is alleen mogelijk als Lamba verdunning draagt

Dit zijn de te verwachte kleuren met Fryda:
Katers

Zwart
Zwart*
Blauw*
*met of zonder zilver of tabby
Poezen

Zwart
Zwart *
Blauw*
*met of zonder zilver of tabby
*Blauw is alleen mogelijk als Lamba verdunning draagt

11-04-2024
Er is nog niet veel te melden, behalve dat we aanstaande zondag naar kattenshow gaan met 4 poezen i.e. Frigga, Fryda, Scarlet en Kayleigh aangezien de show in Sliedrecht is spelen we bijna een thuiswedstrijd.

16-04-2024
Het was een ontzettend gezellige show, we hebben veel gekletst en gelachen. De poezen hebben allemaal hun titelpunt behaald en Scarlet heeft een BIV, best in variëteit, gekregen.

27-05-2024
In onze vakantie hebben de poezen geen poezepil gekregen, toen we thuiskwamen waren ze allemaal wat aan het miepen. We hebben daarom ze niet alsnog de pil gegeven en wachten nu hun krolsheid af. De planning is om begin juli Frigga en Fryda te laten dekken, we hopen dan begin september kittens te mogen verwelkomen.

22-06-2024
Inmiddels zijn alle poezen op Frigga en Fryda na weer op de pil. Zeer waarschijnlijk zullen ze gedekt gaan worden bij hun volgende krolsheid in juli.

  LINKS CONTACT