Scarlet av Froskeland
NFO ds 09

Scarlet is een dochter van Vicky en Einar, toen het nest geboren werd was al snel duidelijk dat er een dochter zou blijven ook vanwege het wegvallen van Quenny.
We konden echter slecht een keus maken, maar deze werd ons gelukkig door Scarlet uit handen genomen, onze mooie hartendief!

Scarlet is Pkdef en GSD4 vrij

GSD IV: N/N
PKDef: N/N
Meer foto's
Jarinina's Imperial Blue
NFO gs 09

Bluey zoals we haar noemen is een dochter van Jenna av Froskeland en Demi van Leviathan's Lair van Laura. Dit is voor ons 1 van de laatste kansen om nog wat van onze oude lijnen terug te halen inclusief een nieuwe bloedlijn. Eigenlijk waren we kort na de geboorte al verliefd op dit schitterende kind voordat duidelijk werd dat het een poesje was.

Ankie heel hartelijk dank, dat je dit voor ons hebt mogelijk gemaakt!

Bluey is Pkdef en GSD4 vrij

GSD IV: N/N
PKDef: N/N

Meer foto's
Thyra av Froskeland
NFO f

Mooie Thyra dochter van Gimli en Oskar, wat waren we verliefd op jou gelijk na de geboorte. Dit was ook niet moeilijk omdat je zoveel op Odine leek die hier onze gastvrouw was met diezelfde ontwapenende blik!

Thyra is Pkdef en GSD4 vrij

GSD IV: N/N
PKDef: N/N


Meer foto's
Aldu´n fra Jegere Drom
NFO as 22

Aldu´n een kind van Borre en Nephilim, je was pas 1 dag oud toen we je zagen en eigenlijk waren we toe al verliefd op jou. Na 5 weken gingen we weer bij de kittens kijken en was de keus voor ons niet makkelijk, voor jou echter wel.
Je klom op schoot scharrelde wat rond en ging tegen Dick aan liggen slapen, even later lag je half over mijn been heen en heb je lekker in mijn armen geslapen.

Aldu´n is Pkdef en GSD4 vrij

GSD IV: N/N
PKDef: N/NMeer foto's
  LINKS CONTACT