Scarlets dagboek
07-09-2020

Scarlet is krols, we hebben haar bij haar vriendje hier gezet, omdat we door omstandigheden niet naar de door ons beoogde kater kunnen. Het wil echter niet heel erg goed lukken met die 2. Haar vriendje wil graag maar vind haar toch wel een beetje "eng". Scarlet kijkt naar hem zo met een blik van nou kweenie hoor.

27-10-2020

Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en is Scarlet nog 2x krols geweest en bij haar vriendje geweest, maar hij durft haar niet te dekken. Er zit niets anders op dan te wachten tot ze naar haar beoogde vriendje kan, die wel ervaren is.

17-12-2020

Scarlet is weer krols en goede raad duur aangezien we vanwege corona nog steeds niet naar haar lover kunnen. we hebben het daarom nogmaals met Aldu´n geprobeerd.
Hij bleek hoogst ge´nteresseerd te zijn maar Scarlet leek niet krols genoeg. Gisteren ging ze eindelijk uitnodigend zitten en heeft Aldu´n het geprobeerd. Tja hij wist wel dat hij haar moest bijten, maar dij, zij kont en rug bijten gaf niet het gewenste resultaat. We hebben vandaag de natuur een handje geholpen door Scarlet in de juiste positie vast te houden, na een eerste stuntelige poging, is ze bij een 2e keer gedekt. We gaan het straks nog een keer proberen. We hopen echt dat deze dekking gaat lukken! Aldu´n heeft Scarlet nu voor een 2e keer gedekt we hopen dat hij straks nog een keer wil dekken. Joeppie Aldu´n heeft Scarlet, zonder hulp, nog een keer gedekt!
Ook nu zullen we met de nodige spanning gaan tepelstaren. We hopen de 2e week januari meer te kunnen vertellen.

14-01-2021

Gisteren lag Scarlet als een baby op schoot/arm. Na voorzichtig wat haren opzij te hebben geschoven zagen we een mooie grote rose tepel. Scarlet is dus zwanger, due date 18 februari
Dit zijn de mogelijke kleuren voor de kittens:
Blauw en crŔme is alleen mogelijk als Scarlet verdunning draagt.
Katers

Rood tabby
Creme tabby
met of zonder wit
met of zonder zilver
Poezen

Zwart tortie tabby
Blauw tortie tabby
met of zonder wit
met of zonder zilver

20-01-2021

Er is uiterlijk nog niet veel te zien aan Scarlet ze heeft echter reuzehonger en graait en snaait waar ze kan, inclusief boterhammen en beleg, Ze heeft net 1,5 ons rauw vlees op, al tijdens het snijden begon ze aan een hele reep vlees die ze vakkundig met haar knipkiezen tot hapklare brokken beet.  LINKS CONTACT