Thyra's dagboek
17-12-2020

Thyra werd 6 weken nadat we haar van de pil haalden krols.
We hebben haar met haar vriendje Leiff samen gezet, echter wilde het in het katerverblijf en in de ren niet zo lukken, het blijkt bij de kater een echte kleine helleveeg te zijn.
Tja wat doe je dan, in het verleden hebben we eerder een poes gehad die zich niet zomaar liet dekken, die hebben we toen in de tuin gezet met haar lover. Ook nu hebben we dat weer gedaan en waren de lovers veel relaxter, ze is een aantal keren door Leiff gedekt.
Het tepel staren kan beginnen, we hopen meer te kunnen vertellen in de eerste week van januari.

07-01-2021

We hebben het vermoeden dat Thyra zwanger is, maar nader onderzoek zal dit moeten uitwijzen. Ze heeft in ieder geval een zeer gezonde eetlust.

12-01-2021

Gisteren lag Thyra op haar rug op het kleed, het was duidelijk te zien dat de haartjes rond haar tepels aan het wijken zijn en deze mooi rose waren. Thyra is zwanger, due date is 11 februari.Dit zijn de mogelijke kleuren voor de kittens:
Blauw is alleen mogelijk als Thyra verdunning draagt.
Katers

Rood tabby
Zwart tabby
Blauw tabby
met of zonder zilver
Poezen

Zwart tortie tabby
Blauw tortie tabby
met of zonder zilver


20-01-2021

Thyra is bijzonder knuffelig en eet met smaak een extra portie van het één of ander. Rosbief is nog steeds favoriet wat ze bijna elke dag wel krijgen. Ze begint een beetje ronder te worden en als op haar rug ligt zie je dat haar buik wat breder is gewoorden.  LINKS CONTACT