Bluey's dagboek
07-01-2021


Bluey werd gisteren eindelijk krols, 7 maanden nadat ze haar laatste pil heeft gehad! Morgen gaan we haar bij alduin zetten, ze hebben in de afgelopen week al neusje neusje gedaan en vinden elkaar lief! Het is afwachten natuurlijk of hij haar wil en kan dekken.

12-01-2021

Afgelopen week is Bluey bij Alduïn geweest het was weer heel spannend, ondanks dat hij haar lief vond was hij ook heel voorzichtig. Met een klein beetje hulp van ons heeft hij haar een paar keer gedekt.

22-01-2021

Het lijkt erop dat Bluey een "dikke"buik begint te krijgen, in ieder geval eet ze goed. Eind volgende week hopen we te kunnen zien of ze zwanger is.

26-01-2021

Gisteren had ik de kans om even naar Bluey's buik te kijken en jawel plop, daar kwam een donkerrose tepel te voorschijn. Bluey is dus zwanger, due date is 14 maart.Dit zijn de mogelijke kleuren van de kittens:

Katers

Blauw
Créme
met of zonder tabby
met of zonder zilver
Poezen

Blauw
Blauw tortie
met of zonder tabby
met of zonder zilver


07-02-2021

Bluey begint al ronder te worden, ook aan de weegschaal is te zien dat ze aan het groeien is. Wij wegen de gedekte poezen regelmatig, omdat het zeker bij zo'n vachtmonster als bluey niet te zien is of ze dikker wordt.

15-02-2021

Bluey komt beetje bij beetje verder aan, ze is niet zo van het eten, maar voor een plakje rosbief is ze wel te porren. Ze eet ook het liefst apart van de anderen en komt ook graag nog eens terug bij de bordjes als de rest al is opgehouden met eten. Ik hou daarom ook vaak wat extra apart voor haar en Scarlet.

23-02-2021

Schreef ik vorige week nog dat Bluey niet van het eten was , nou gisteren heeft ze zeer uitgebreid van de kip uit blik gegeten! Gaan straks kijken of ze net zo enthousiast wordt van de tonijn met sprot. BLuey begint er aardig dik uit te zien.  LINKS CONTACT