Wren's Dagboek
14-01-2023

Ook Wren is nu krols, samen met Lamba doet ze ernstig haar best om babies te maken.

11-02-2023

Afgelopen week hadden we al het idee dat Wren zwanger was, ze is meer gefocust op eten, uitermate knuffelig en slaapt redelijk veel. Vanmorgen dus een tepelcheck gedaan tja haar tepels waren dusdanig groot en zuurstok rose dat je er bijna kiespijn van krijgt. Kortom Wren is zwanger en krijgt haar eigen pagina Due date 17 maart.

Dit zijn de lovers met daaronder de mogelijke kleuren van de kittens.

Katers

Rood *
Creme *
Zwart Smoke
Zilver tabby
*met of zonder wit of zilver of tabby
Poezen

Zwart tortie*
Blauw tortie*
Zwart Smoke
Zilver tabby
*met of zonder wit of zilver of tabby

CrŤme en blauw is alleen mogelijk als ze beide verdunning dragen

19-02-2023
Wren is een grote knuffeldoos geworden, eten doet ze ook als de beste als ik vlees sta te snijden staat ze al in de keuken om een forse portie naar binnen te werken. Er is nog niet heel veel buik te zien met haar dikke vacht, maar met je handen kan je goed haar bolle buikje voelen.

27-02-2023
Wren is een echte kroelkat en is aardig gefocust op eten, ook bij haar is nog niet veel buik te zien. we hopen dat ze nog goed doorgroeit in de laatste 2,5 week.

05-03-2023
Wren heeft het in de laatste weken op een eten gezet en is flink aangekomen ook heeft ze een mooi rond buikje. Ze krijgt net als Scarlet en Uma extra eten. Ze is nog niet echt geÔnteresseerd in de babies, maar ze moet nog 2 weken dus dat komt vanzelf.

11-03-2023
Ogenschijnlijk is Wren niet heel erg dik, maar als je haar optilt is het dieplood. Ook draagt ze aan de onderkant en minder aan de zijkant. Het is wel een verschrikkelijke lekkerbek geworden en eet ze er op los. Ook voor Wren is de laatste week ingegaan we zie al wat verandering aan haar buik, een teken dat de babies op weg gaan naar...

14-03-2023
Het zijn de laatste loodjes voor Wren, ze eet zich een slag in de rondte en is op zoek naar een mooi warm donker plekje.

19-03-2023
Afgelopen donderdag heeft Wren alle nestplekken bekeken, maar geen van de plekken kon haar bekoren. Echter toen we de kittens van Uma uit hun nestje halen bleken die zo interessant dat ze haar intrek nam in Uma's sturdy. Ze werd ook wat onrustig dus heb ik op due date, 's morgens vroeg, op een holletje boodschappen gedaan. De hele dag zijn we bij haar gebleven, inmiddels vindt ze het fijn dat we haar buik vasthouden en aaien. Ondanks dat we dachten dat de babies snel zouden komen, zijn we nu 2 doorwaakte nachten verder. Ze probeert bij beide moeders te moederen en loopt van het ene nest naar het andere. Het is nu de 65e dag na haar laatste dekking, we hopen echt vandaag haar babies te mogen verwelkomen. We hopen dat ze straks samen met Uma in de kraamkooi kunnen moederen.

20-03-2023
Net nadat ik het bovenstaande stukje geschreven had hebben we foto's van de babies gemaakt. Toen ik het laatste kitten terug legde zag ik dat Wren weeŽn had, we hebben haar gelijk uit de sturdy van Scarlet gehaald en bij Uma gelegd. Dit was niet wat ze wilde en ze liep er weer uit om naar Scarlet te gaan, terwijl ze op het kussen voor de kraamkooi stond flopte het 1e kitten eruit het is een zilver tortie poesje. Ik heb haar gauw afgenaveld en in de sturdy bij Uma gelegd waar ook Wren bij ging liggen. 45 minuten later was daar nummer 2 een zilver tabby katertje. Wren ging lekker liggen slapen en wij hebben met argus ogen naar haar gekeken. Hmm haar buik was zacht en ze was rustig. We hebben daarna een hapje gedaan. Ik dacht met grote zekerheid te weten dat ik 4 bolletjes had gevoeld. Ruim 6 uur na haar 2e kind beviel Wren van haar derde kind, ook een zilver tabby katertje een uur later gevolgd door haar 4e kind, een rood tabby katertje. Ze leek leeg te zijn en na een bordje lekkers en kommetje kittenmelk, kon ik na een paar doorwaakte nachten eindelijk met een gerust gevoel mijn bed opzoeken.


Meer foto's
  LINKS CONTACT