Onze gasten
11-03-2021

Morgen komen onze logees dit zal een bitterzoete dag zijn, enerzijds blij dat de "kids" thuis komen, anderzijds verdrietig vanwege de situatie waarom ze weer thuis komen.

18-03-2021

Afgelopen vrijdag was het zover, met enig vertraging arriveerden onze gasten, ivm de grootte van de groep hebben we ze opgesplitst. Ik ben zeer trots op onze kinders, er werd hier en daar wat geblazen, maar echte schermutselingen bleven uit. Zowel aan de kant van de gasten als van de residenten lieten zij alles redelijk gelaten over zich heen komen, hoewel er altijd notoire mopperaars bij zijn, samen eten helpt hier altijd bij. De gasten hadden ook razende honger en mijn riblappen verdwenen als sneeuw voor de zon. Het is overigens wel duidelijk dat onze gasten een hoop van de stress en hectiek van hun baasje hebben meegekregen. Inmiddels is de rust weergekeerd en gaan wij de komende tijd zoveel mogelijk van en met elkaar genieten.

29-03-2021

Inmiddels zijn onze logees helemaal gewend en ook flink, vooral de 1e 2 weken, aangekomen. Op het moment komen ze niet zo snel en veel meer aan maar zijn ze voor ons nog niet op het gewenste gewicht. Met 1 uitzondering, 1 van de poesjes is door onoplettendheid van een oppasser in afwezigheid van hun baasje gedekt en ze is overduidelijk zwanger!
Als de datum klopt verwachten we rond 12 mei kittens. Deze datum is inmiddels mbv een dracht echo achterhaald. Ons logeetje heeft nu haar eigen dagboekje.

07-04-2021

Tja en dan kom je erachter dat er nog een logeetje zwanger is geraakt in haar vorige huis, ook zij heeft helaas de pil gehad tijdens haar zwangerschap, we houden ons hart vast. We blijven maar hopen op gezonde babies. Inmiddels heeft Ursa haar eigen dagboekje.

28-04-2021

Met onze andere logees gaat het goed, ze kunnen gelukkig ook nog steeds goed overweg met onze eigen katten, het is wel een beetje inschikken. Gelukkig tolereren ze elkaar en is er genoeg ruimte, zeker met de buitenruimte, om elkaar uit de weg te gaan indien nodig.
  LINKS CONTACT