Omega watch is not only superior replica omega performance, excellent quality, but also rolex replica the use of stainless steel material, slow down the replica watches corrosion, to a certain extent, delayed its swiss replica watches service life.

The steel case rolex replica bracelet, with a black outer disk will be replica rolex cool to the end. Perhaps it is because uk replica watches they can stand the test of time and omega replica win many loyal cousins.

Kayleigh is gecastreerd

Het plan was om Kayleigh samen met Fricke kittens te laten krijgen .
Toen Kayleigh krols werd was dit inderdaad rond de zelfde tijd als Fricke.
Voor Kayleigh hadden we onze eigen Einar uitgezocht.

Einar en Kayleigh hadden het heel gezellig samen en al gauw had ik het idee dat ze zwanger was. Haar gewicht liet toch wel te wensen over, ze was al met al nog maar 7 ons aangekomen dus de verwachting was dat het een klein nest zou zijn.

27-12-2016

Vandaag is ze uitgerekend, ik ben er niet gerust op en ga naar de dierenarts, een foto bevestigd haar zwangerschap en een echo laat zien dat het kind leeft, het heeft netjes een hartslag van 180. Blij en opgetogen ga ik naar huis en maak me op voor de bevalling hoewel het kind nog redelijk hoog ligt. Desalniettemin heeft ze weeën en blijf ik bij haar zitten en hou haar buik vast, rond 1:00 in de nacht krijgt ze Persweeën en om 1:45 komt haar dochter levenloos en al blauw op de wereld.....
Wat wezenloos en murw hebben we hierna op de bank gezeten, dit is te verdrietig voor woorden

21-02-2017

Één van de grootste nachtmerries van een fokker is dat een poes een baarmoederontsteking krijgt.
Menig dierenarts is van mening dat het eruit halen van de baarmoeder de enige remedie is. Er zijn echter ook andere remedies zoals het spuiten van Alizin tesamen met een antibiotica kuur en vaak met een homeopatische ondersteuning.
Helaas wordt de vruchtbaarheid hierdoor altijd verminderd.

Kayleigh heeft een ernstige baarmoeder ontsteking ontwikkeld die op 5 februari zichtbaar werd, dit is hoogstwaarschijnlijk nog ten gevolge van de bevalling.
We hopen dat ze nog kittens kan krijgen.

28-02-2017

Na haar 3e echo was duidelijk dat de baarmoederontsteking genezen was, dit houdt impliciet in dat ze bij haar eerstvolgende krolsheid gedekt moet worden. We hebben het één en ander met onze kattenoppas besproken en zijn enigszins met samengeknepen billen op vakantie gegaan.

14-03-2017

Tja Kayleigh werd idd krols in de vakantie, gelukkig heeft Marouscha hier adequaat op gehandeld en heeft de volgende dag de lovers bij elkaar gezet. Einar en Kayleigh gaven gelijk een peepshow weg, we zijn dan ook zeker dat Kayleigh gedekt is. Ook de volgende dagen bleven ze "actief ".
Wederom is het lange wachten en tepelstaren begonnen.

08-04-2017

Voorzichtig en met gematigd enthousiasme durven we te melden dat Kayleigh zwanger is. Vermoedelijke bevaldatum is 12 mei. We hopen dat ze gezonde babies mag krijgen.

27-04-2017

Kayleigh is nog maar 6 ons aangekomen en van een dikke buik is niet echt sprake, hoewel ze echt rose tepels heeft ben ik nog steeds niet 100% overtuigd van haar zwangerschap. Binnenkort brengen we een bezoekje aan de dierenarts om haar na te laten kijken en een eventuele zwangerschap te laten bevestigen.

02-05-2017

Gisteren zat op Kayleigh achterpoot een sliertje bruinig slijm, gelijk voordat ze het weglikte gekeken of het poep of daadwerkelijk slijm was, nou dat laatste. We zijn gelijk naar de dierenarts gegaan die constateerde dat Kayleigh niet meer zwanger was en waarschijnlijk in een eerder stadium haar foetussen heeft verloren. Het slijm wat we zien is baarmoederslijm met oud bloed. Ze heeft gelukkig geen baarmoederontsteking ze is wel op antibiotica gezet om dit te voorkomen en puur utero om op te schonen.

30-05-2017

Om uit te sluiten of het aan een slechte combi ligt hebben we voor Kayleigh een andere kater uitgekozen, Leiff av Froskeland. We hopen dat zij gezonde babies zullen voortbrengen.

11-06-2017

Vorige week kreeg Kayleigh een 2e baarmoeder ontsteking met complicaties en is gecastreerd. Dit is heel spijtig voor haar omdat ze altijd zo aan het moederen is met anderkats babies, we hadden haar zo graag eigen babies gegund, maar het is niet anders.....


Meer foto's
  LINKS CONTACT
The wristwatch is uk replica watches equipped with an Omega movement, providing 55 hours of replica rolex power reserve, achieving an outstanding improvement in omega replica accuracy, performance and anti-magnetic rolex replica uk properties.